Powered by KNBSB

Behoud de HonkbalWeekHaarlem

Na het trieste nieuws dat er geen toekomst zou zijn voor Honkbalweek, zijn er een hoop positieve ontwikkelingen op dit moment.
Jullie hebben via de diverse media berichten kunnen lezen over een groep organisatoren die in nauwe samenwerking met de Gemeente Haarlem en de KNBSB, een plan hebben neergelegd en bezig zijn met een serieus onderzoek naar de haalbaarheid van de 28e, 29e en 30e editie Honkbalweek.

Als grootste verandering op dit moment heeft de werkgroep de commerciële kant van de organisatie volledig anders ingericht. Daarnaast is er gekeken naar de uitgaven kant en denken we een groot deel van de kosten te kunnen aanpassen. De doelstelling voor het evenement blijft onveranderd, de mooiste week van het jaar, internationaal top honkbal en een echt familie evenement. Verder zal er ook duidelijk maatschappelijk verantwoord georganiseerd worden en wordt ook het milieu niet uit het oog verloren. De organisatie zal uiterlijk op 1 september 2017 beslissen of de Honkbalweek definitief zal plaatsvinden.

Positieve reacties
De afgelopen tijd is er al een hoop gebeurd richting en met sponsoren, partners en leveranciers. Door de gesprekken die er met deze partijen gevoerd zijn hebben wij inmiddels vernieuwde afspraken met leveranciers, nieuwe sponsoren en toezeggingen van huidige sponsoren gekregen. De start is voortvarend met een positief eerste inkomsten resultaat.

Hulp!!
Maar we zijn er nog niet. We willen benadrukken dat wij de gedachte hebben dat het zou moeten kunnen, maar daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Dit is dan ook de reden van dit bericht. We vragen jullie om als ware ambassadeurs van de Honkbalweek te helpen bij het kunnen voortzetten van ons geliefde sportevenement. Uiteraard hopen we, indien je ‘leads’ voor sponsoring hebt voor ons, dat je ons informeert (mail ons op honkbalweek2018@gmail.com of bel Paul Louman 06-21111935) zodat onze commerciële ploeg hier mee aan de slag kan gaan.

Daarnaast starten we deze Crowdfunding in samenwerking met Clubkit. Hierbij vragen we jouw actieve hulp door jouw netwerk te informeren over deze actie.
Jouw contacten hebben dan de mogelijkheid om op verschillende manieren en voor verschillende bedragen de Honkbalweek te ondersteunen. Voor wie het meeste uit zijn of haar netwerk weet te genereren zijn er mooie prijzen beschikbaar.
Ook voor clubs of teams is er de mogelijkheid om zo mee te doen.